Proč kandiduje Ing. Miloň Houda do zastupitelstva Chomutova?

Často se mě lidé ptají, proč kandiduji a co mi vadí na současném vedení.

Začnu odzadu. Vadí mi toho opravdu hodně. Ale ani tak mi nevadí co současné vedení dělá, ale určitě to, jak je pasivní, jak přihlíží zhoršování kvality života v Chomutově.

Uvedu dva příklady. Prvním, zdánlivě nicotným, je uzavření cyklostezek budovaným obchvatem Chomutova hned na dvou místech. Mezi zooparkem a dopravními podniky a u vodojemu před Otvicemi. Toto uzavření trvá téměř celé volební období a za tu dobu se většinou nic nestaví, jen plot a cedule oznamující uzavírku rezivějí a přibývají na nich grafity.

Dokonce kamarádka upozornila na tuto skutečnost pana primátora a ten jí odbyl s tím, že toto není v kompetenci města, ale kraje.

Druhým příkladem je zhoršující se situace u Luny a vlastně v celém městě, kdy popíjející individua obtěžují okolí. Kupují si pivo ve večerkách a posedávají po zídkách, močí na domy, trávníky. V této lokalitě proběhlo setkání občanů s oběma náměstky a ředitelem Městské policie. Občané se dozvěděli jak je na ně město krátké, pokuty nevymůžou …..

Oba příklady ukazují, kde současné vedení selhává. Nechce si připustit, že vedení města nejenže samozřejmě řeší věci v jeho kompetenci, ale musí hájit své Chomutováky i vůči ostatním institucím a firmám. Kdo jiný by je měl přimět k tomu, aby se chovali ve prospěch občanů města, na jehož katastru provozují svoji činnost? Koho by měli brát vážně, když ne vedení města.

A právě tohle chci nabídnou Chomutovákům. Pokud budu v zastupitelstvu, budu vás skutečně zastupovat. To je můj předvolební slib, neuslyšíte ode mě tohle nejde, musíte se obrátit jinam. Prostě budu pracovat na zvýšení kvality života v našem městě. Spolu to dokážeme.

Ing. Miloň Houda

Kandidát hnutí Správná volba pro zdraví a Sport

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email