FC Chomutov zorganizoval nábor mladých fotbalistů

Na hlavním stadionu na Zadních Vinohradech v Chomutově se ve čtvrtek 8. září uskutečnil nábor malých fotbalistů narozených mezi lety 2013-2017. K akci se vyjadřuje také šéftrenér mládeže Michal Klimeš, který kvitoval početnou návštěvu.  Nejdříve obavy, ale poté se počasí umoudřilo, a tak se mohl uskutečnit první zářijový nábor budoucích fotbalistů a fotbalistek do našeho fotbalového klubu. Nakonec přišlo nad dvacet dětí, což byl pro šéftrenéra Michala Klimeše velký úspěch.  

„Půl dne jsme se báli, zda vůbec nábor proběhne, protože pršelo a vyčasilo se akorát pár hodin před začátkem náborové akce,“ vysvětloval Michal Klimeš. „Mladé naděje si mohly vyzkoušet několik disciplín, kde si postupně prošly překážkovou dráhou, házením a kopáním do sítě s vyhrazeným prostorem pro míč, fotbálkem, trefování čtverce z různých vzdáleností, měření rychlosti střely a blazepody na reakční schopnosti,“ dodává stále ještě hráč FC Chomutov. 

„Náboru se zúčastnilo přes dvacet dětí. Věřím, že si to všichni užili a čeká nás pěkná společná cesta na zeleném trávníku. Chtěl bych poděkovat všem lidem, kteří se podíleli na propagaci a organizaci náboru,“ uzavřel stále ještě nový šéftrenér fotbalové mládeže v Chomutově.  

Pokud jste první náborovou akci nestihli, tak nezoufejte. Druhá vlna náboru se bude konat 22. září taktéž na hlavním stadionu FC Chomutov, začínat se bude opět v 16:15 a všichni jste srdečne zváni.

 

Zdroj : FC Chomutov 

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email