Bylo naivní, zlepšit kvalitu života všem

První část příběhu o pozemku, který udělal zlo mně i celé rodině zdaleka nekončí. Neshody mezi panem Lecjaksem, dvěma majiteli garáží a pár obyvateli přilehlých domů pokračují.

Vše vygradovalo až v situaci, kdy panu Lecjaksovi přišlo trestní oznámení o tom, jak ubližuje sousedům, stal kuje a způsobil těžké ublížení na zdraví už dříve zmiňované Lence A., do které měl narazit autem.

Podle pana Lecjakse v této věci neproběhl ani zdaleka malý náznak toho, aby se daný incident hlouběji vyšetřoval. Pan Lecjaks totiž vlastní video, kdy od této situace Lenka A. odchází s úsměvem na tváři a hlasitým výsměchem.

Obracím se tedy na vás čtenáři, pokud vás někdo ať už fyzicky nebo psychicky napadne, budete se v tuto chvíli hlasitě smát?

Pan Lecjaks se však jak je na videu zaznamenáno k paní Adamové autem přiblížil, avšak se jí ani nedotkl. Policejní hlídka, která k tomuto incidentu dorazila, vyhodnotila tuto situaci jako nesmyslnou a dále věc neřešila.

Paní Lenka A. však několik měsíců marodila a byla v pracovní neschopnosti. Pan Lecjaks má dům ob zahradu paní Lenky A. a tento incident se stal v letních měsících. Paní Lenka A. trávila spoustu času na své zahradě. Pokaždé však trávila čas na zahradě buď s jedním či druhým obvázaným kolenem a někdy i s pásem kolem zad.

Věděla tedy sama paní Lenka A. s čím v té době marodila, nebo na to v „zápalu švindlu“ občas zapomněla?

Toto a mnoho dalšího bylo zahrnuto v trestním oznámení, které má přibližně 16 stran.

Opravdu je však pan Lecjaks tím viníkem, a ne obětí spiknutí několika nejmenovaných osob?

Proč paní Lenka A. nebyla nikdy za nic potrestána i přesto, že měl pan Lecjaks nespočet důkazů k tomu, že paní Lenka A. je iniciátor všech těchto problémů?

Když celou tuto situaci pan Lecjaks pomine, v paměti mu však utkvěl jeden nepříjemný incident týkající se dcery a vnučky pana Lecjakse. Zdůrazňuji, že vnučce jsou čtyři roky a na zahradě u domu, na kterou je natočena kamera paní Lenky A. (existuje záznam se spoře oděnou čtyřletou holčičkou), která se pohybuje. K této situaci byla podávat vysvětlení maminka malé holčičky. Po dvou letech je z této situace, kdy si představí, že někdo vlastní video s její nahou dcerou, velice rozrušená.

Dobré je zmínit, jak se garážníci o okolí a cestu starají. Za dobu, co pan Lecjaks pozemek koupil, vysázel zde několik keřů, stromů. Avšak stalo se mu několikrát, že měl nově vysázené stromky kolem přilehlých domů vytrhnuté ze země a na kapotě svého auta psí exkrementy.

Dalším iniciátorem neshod je pan Josef H., díky kterému 20 lidí z parkoviště na pozemku chodí ke svým autům po tmě, protože na vybudované lampy, které pozemek osvětlují, výše zmíněný podal trestní oznámení a pan Lecjaks byl nucen osvětlení odpojit. Na konec by redakce ráda shrnula, že paní Lenka A. ještě týden před obsílkou adresovanou pro pana Lecjakse s trestním oznámením se oháněla na zahradě hrubým a bujarým projevem, kdy doslova hulákala jako opice v kleci se slovy, „Ještě pár dní, a ty uvidíš.“

Je paní Lenka A. věštkyně, která vlastní čarovnou kouli, kterou vidí do budoucnosti, nebo záhadným způsobem unikají informace z policejních spisů?

O tom si musí čtenáři udělat obrázek sami.

V každém případě původně zcela bagatelní záležitost, kterou policejní hlídka vyhodnotila jako nedůvodnou, dnes bude zřejmě řešit trestní soud.

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email