Do zastupitelstva města Jirkov kandiduje Patrik Macák

Jmenuji se Patrik Macák a kandiduji jako člen SPD za Svoboda a přímá demokracie s podporou PRO.

Co je důvodem Vaší kandidatury do zastupitelstva města Jirkov?

Jako rodilý Jirkovák chci, aby naše děti vyrostly do doby, kdy se nebudeme muset bát, že se jim něco stane. Chtěl bych se zaměřit na kulturu, sport a bezpečnost našich dětí ve městě Jirkov.

Jaké je Vaše občanské povolání?

Začínal jsem s prodejem vlastní značky doplňků ke sportování a jelikož sportuji celý život, tak jsem se dal i na dráhu fitness trenéra. Poté jsem nastoupil na základní školu jako učitel zeměpisu a tělesné výchovy. Před 2 lety jsem se stal ředitelem realitní společnosti a u toho jsem zůstal až dodnes.

Jakou máte představu o práci pro občany z pohledu Vaší profese?

Chtěl bych pomoci v oblasti sportu a bezpečnosti, co se týká hlavně dětí. Díky pracovním zkušenostem z minulosti mám k dětem velmi blízko a myslím si, že je tu dost prostoru na zlepšení fungování sportovních činností ve městě vůči dětem.

Jelikož jsem zažil poměry na místních školách, tak bych rád zapracoval na prevenci bezpečnosti dětí. Ať už jsou to drogy nebo třeba šikana. Je to stále velmi důležité téma a je s tím potřeba něco udělat.

Co můžete občanům Jirkova nabídnout jako kandidát do zastupitelstva?

Myslím si, že mám velké zkušenosti, co se týká realitního trhu a manažérské činnosti. Můžu nabídnout své službu v gesci majetku, ke které mám blízko. Byl bych garantem pro to, aby se nerozprodával nebo nepronajímal městský majetek pod cenou.

Co byste rád změnil nebo zlepšil v Jirkově?

Větší podpora sportu a kroužků. Musí si všichni uvědomit, že když budou peníze na sport a kroužky, tak rodiny mají možnost, bez jakéhokoliv finančního příspěvku dát své dítě na jakýkoliv sport nebo kroužek. Sníží se tím počet dětí, které jsou obézní anebo se „potulují“ po ulici.

Jaký je Váš názor na práci současné koalice v Jirkově?

Zdá se mi, že současná koalice v Jirkově za 4 roky neudělala nic špatně, ale ani dobře.

autor: Lenka Sabinová

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email