Správná volba pro zdraví a sport

Vážení Chomutováci, děkujeme za vaše hlasy, kterých si vážíme. Obdrželi jsme jich 16 615 hlasů, tedy 4,49 % všech platných hlasů. To nestačilo a zůstáváme mimo zastupitelstvo města Chomutova. Přes to budeme i nadále upozorňovat na problémy, kvůli kterým patří Chomutov dlouhodobě k městům s nejnižší kvalitou života.

Gratulujeme vítěznému hnutí ANO, které v novém zastupitelstvu bude mít 13 zastupitelů a současně ponese největší díl odpovědnosti, a to přes vznik staronové koalice bez KSČM. Už z koaliční dohody je zřejmé, že staronové vedení chce pokračovat v dosavadním trendu.

Budeme pečlivě sledovat i opozici, zejména „druhého“ vítěze voleb SPD s podporou PRO, která dokázala navýšit počet zastupitelů ze 2 na 5., a které spolu s Chomutovskou koalicí zastupuje nespokojenost s dosavadním vývojem.

Dále nám není jasná pozice hnutí PRO Chomutov, které se v kampani chovalo velmi zdrženlivě a které volič „odměnil“ poklesem o 8 %. Z kdysi silně opozičního hnutí se pomalu stává měkká opozice a uvidíme co za to obdrží.

Přes naše obavy přejeme novému zastupitelstvu hodně úspěchu, moudrosti a aby místo nepřátelství v něm probíhala skutečně plodná diskuse. Úspěch nového vedení města je i naším úspěchem.

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email